Espectacles LAD

Després de tot un curs aprenent, entrenant i perfeccionant arriba el moment de compartir-ho amb el públic. Cada any, la directora Jèssica Cuenca escriu un relat que serveix de fil conductor per explicar una història a través de l’actuació i la dansa. Juntament amb en Genís Muner creen un esdeveniment on la música, la dansa i els audiovisuals es fusionen per crear un espectacle on les emocions i sensacions es viuen a flor de pell. Una experiència que permet que menuts i grans s’apropin a l’escenari d’una manera més professional sense deixar de banda les bones estones que es viuen en escena i al backstage. Un espectacle que queda a la memòria de tots els que hi formen part d’una manera o altra: ballarins/es, coreògrafs, tècnics, staff i el mateix públic assistent.

 

Cada any, tothom es fa la mateixa pregunta: de què anirà l’espectacle LAD aquest any? Estigues atent/a les nostres xarxes i no et perdis un dels millors moments del curs de Like a Dream, t’hi esperem!

 

A més a més, sempre que és possible vinculem els espectacles LAD a causes socials. En tens alguna? Posa’t en contacte i mirarem si podem col·laborar.

ALGUNS DELS ESPECTACLES LAD