Competicions

Durant els deu primers anys de Like a Dream mai ens havíem presentat a una competició de dansa. Al 2018, amb motiu de la celebració de la dècada, vam decidir portar a tots els grups de l’escola a competir. L’experiència va ser molt positiva i enriquidora i vam voler incorporar la competició dins les activitats de Like a Dream, sempre però enfocades com un complement a la formació dels ballarins i ballarines.

 

Després del 2018 vam creure oportú que la manera més idònia de formar part de les competicions era a través dels representants de l’escola: els “Dreamers”. Des de llavors, cada cop que competim ho fem amb aquest grup de selecció. La frescor i el dinamisme d’aquest format és una font de motivació que anima tots els alumnes del centre a formar-hi part, però que per sobre de tot preval el companyerisme. Alhora aquest format potencia la creativitat dels coreògrafs que treballen en el ball de la competició.

 

Com es pot imaginar, l’experiència de poder concursar com a Dreamers és una experiència viscuda des de la il·lusió, el bon clima i el treball en equip.

ALGUNES DE LES NOSTRES PARTICIPACIONS A COMPETICIONS