Qui som?

 

"10 anys d'experiències"


Like a Dream és un centre de dansa fundat l'any 2008 per la seva directora i professora de ball, Jèssica Cuenca. Actualment el centre és resultat d’un equip de professionals de la dansa i altres disciplines vinculades amb el moviment i la creativitat.

 

"Responem a les necessitats dels alumnes"

 

El nostre centre de dansa és un espai de creixement a nivell motriu i a nivell personal. La seva directora, psicòloga i estudiant de teràpia de grups (sistèmica) sempre ha procurat donar una atenció personalitzada als usuaris, tenint en compte les necessitats i particularitats de cadascun d’ells. La majoria de les activitats són activitats dirigides i és per això, que vetllem pel bon clima i el treball en equip dins les nostres formacions.

El treball que es realitza dins les aules és consensuat per l’equip de professionals del centre, procurant sempre que les formacions siguin tan riques i variades com ens sigui possible.

 

"Compartir abans que competir"

 

Like a dream treballa per mantenir l’essència de la dansa originàriament social. Un dels nostres principals objectius és que els ballarins, menuts i adults, esdevinguin grans ballarins però que ho facin amb una correcte pedagogia, que aprenguin a ballar per gaudir i que gaudeixin ballant. El centre participa durant l’any en diversos i nombrosos actes socials i locals i en diverses trobades de dansa (Trobades comarcals de hip-hop "comparticions" The Jungle HipHop). Amb la qual cosa, no descartem les competicions. Sempre hi quant siguin viscudes com una experiència complementària.

 

"LAD, Prakamya, Vortex, ..."

 

Perquè Like a dream realment aposta pels espectacles de dansa. I és per això, que des de fa diversos anys la direcció del centre s’ha encarregat de guionitzar i realitzar diverses obres de dansa. Considerem que els espectacles són espais de desenvolupament que s’adiuen a la nostra filosofia i que beneficien potencialment el creixement dels nostres ballarins.

 

"CoWorking"

 

A tot això, Like a dream al llarg d’aquests anys ha fomentat el treball conjunt amb altres escoles de dansa del sector. Creant així una xarxa de bones relacions entre els professionals i els ballarins dels diversos municipis. Una xarxa relacional que ha esdevingut en la creació de l'Associació The Jungle HipHop, de la qual en som membres, i la Jèssica una fundadora.

 

"Sempre en moviment"

 

Recentment, el centre ha crescut i ampliat les seves diciplines de dansa. D'arrel, Like a Dream és un centre de danses urbanes. Actualment, i degut a les influències que cada vegada són més patents dins la dansa, Like a Dream aposta per diverses modalitats. Així els ballarins disposen d'un àmpli ventall de formacions i convinacions possibles, que s'ajusten a les seves preferències.  

A més a més, recentment Like a Dream ha fundat una nova secció; LAD Visuals, de la qual en Genís Muner juntament amb la Jèssica Cuenca s'encarreguen de la imatge de l'escola. Amb aquesta inversió en material professional, apostem per ser més interactius a nivell audiovisual, per fer-nos més visibles i accessibles.

 


 

El lledoner creix sense pressa.